Articol Cauti un service auto in Vitan de incredere? 9 semne ca ai gasit un aliat pentru masina ta

 

Siguranta ta si a masinii tale stau in service-ul auto pe care il alegi, asa ca trebuie sa te asiguri ca acesta indeplineste cateva criterii de baza. Daca esti in cautarea unui service auto in Vitan, dar nu stii cu care sa bati palma, observa daca atelierul de reparatii bifeaza pe lista increderii urmatoarele semne. Doar atunci vei putea sa fii sigur ca ai facut o alegere buna si ca ai alaturi un aliat atat pentru revizia periodica, dar si pentru defectiunile care mai pot sa apara pe parcurs.

1. Service-ul auto are acreditare de la Registrul Auto Roman

Poti avea incredere intr-un service auto din Vitan ori din alta zona a Bucurestiului doar daca are acreditare de la Registrul Auto Roman (R.A.R). Acesta reprezinta organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor ca autoritate competenta in domeniul vehiculelor rutiere, sigurantei rutiere, protectiei mediului inconjurator si asigurarii calitatii. Desi Politia Romana si RAR acorda amenzi mari service-urilor neautorizate, potrivit legislatiei in vigoare, totusi mai exista societati care functioneaza in conditii ilegale.

2. Spatiul de lucru spune multe despre service-ul auto ales

Spatiul in care isi desfasoara mecanicii activitatea spune multe informatii si despre modul lor de lucru. Daca locul nu este curat si bine organizat, s-ar putea sa fii dezamagit si de rezultatele finale ale muncii angajatilor. Bineinteles, aceasta nu este o dovada clara in acest sens, insa este bine sa te pazesti de experiente neplacute. Poti alege un astfel de service auto doar daca are recomandari si stii astfel ca mergi la sigur.

3. Service-ul auto este dotat cu echipamente moderne

Multi proprietari de autoturisme sunt tentati sa mearga la un service cu preturi mai mici, insa nu iau in calcul si starea echipamentelor folosite ori gradul de experienta al mecanicilor. Un service auto din Bucuresti in care poti sa ai incredere asigura servicii de inalta calitate la baza carora se afla atat calificarea si experienta personalului, cat si utilajele, sculele si echipamentele moderne. Inca o dovada care iti va intari increderea este colaborarea dintre firma si cei mai importanti producatori si importatori de piese auto din tara.

4. Angajatii acorda o atentie deosebita masinii tale

Unul dintre semnele importante care iti dovedesc ca ai gasit cel mai bun service auto din Vitan ori din alta zona a Bucurestiului este atentia pe care angajatii o acorda autoturismului tau. Inainte sa lasi masina pe mana unuia dintre mecanici, acesta trebuie sa isi noteze toate problemele tehnice, zgarieturile si loviturile pe care le are. Astfel iti ofera asigurarea ca masina ta nu va iesi din service cu mai multe probleme decat a intrat. Nu a fost doar un caz in care proprietarii si-au luat masina din service cu zgarieturi. De asemenea, este important ca personalul service-ului sa te anunte atunci cand observa ca o anumita piesa iti poate face probleme in viitorul apropiat. Un termen de reparatie si un cost aproximativ sunt alte aspecte importante cu care ar trebui sa te puna la curent angajatii firmei. Doar un personal de calitate asigura asistenta esentiala in luarea unor decizii si consilierea in vederea gasirii pieselor necesare prin utilizarea documentelor, a cataloagelor si a programelor de cautare si compatibilitate specializate. Calitatea este garantata prin certificate de conformitate si garantie conform normelor in vigoare.

5. Service-ul are specialisti calificati pe cate un domeniu

Daca vei fi intampinat de un mecanic care da impresia ca le stie pe toate, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare. Putini sunt cei care se pricep la perfectie si la partea electrica, mecanica, dar si la tinichigerie in acelasi timp. O echipa formata din specialisti care exceleaza fiecare in cate un domeniu este intotdeauna mai bine pregatita.

6. Un service auto serios are un sistem de programari bine organizat

Alt semn pe care il bifeaza un service auto ce merita increderea si banii tai este seriozitatea pe care o arata in ceea ce priveste programarea. Bineinteles, exista si cazuri in care mai pot sa apara intarzieri, insa angajatii firmei ar trebui sa isi sune clientul si sa il puna in tema. Timpul este pretios, asa ca daca ai ajuns la un service si esti pus sa astepti minute in sir, inseamna ca nu esti in locul potrivit.

7. Un service auto la care merita sa revii foloseste piese originale

Nu te bucura daca nu ai cheltuit multi bani pentru inlocuirea unei piese defecte fiindca s-ar putea ca aceasta sa nu fie originala. Ce inseamna acest lucru? Ca s- ar putea sa calci destul de des pragul service-ului auto pentru noi reparatii. Daca iti cauti un service auto in Vitan, nu iti lasa autoturismul pe mana unuia care nu iti arata garantiile corespunzatoare pentru piesele pe care le-a folosit.

8. Stii ca ai gasit un aliat pentru masina ta atunci cand ofera servicii complete

Multe service-uri auto atat din Bucuresti, cat si din restul tarii se confrunta cu dileme atunci cand trebuie sa inlocuiasca piese care se gasesc mai greu. In acest caz este indicat sa optezi pentru un service auto care asigura servicii complete. Te poti considera norocos daca societatea care detine service-ul auto are si un magazin de piese auto.

9. Un service profesionist iti ofera factura, chitanta si garantie

La final, dupa ce a decurs bine toata procedura si masina ta este in stare perfecta de functionare, trebuie sa primesti de la angajati factura, chitanta si garantie. Astfel esti asigurat ca firma nu face evaziune fiscala si ca isi respecta clientii. Daca un service auto respecta aceste criterii, poti sa mergi pe mana lui pe termen lung. Te informam ca Service-ul auto Vitan respecta cu brio toate cerintele enumerate mai sus, asa ca poti sa apelezi cu incredere la echipa noastra de profesionisti. Societatea noastra este dedicata excelentei in servicii auto.

Deviza noastra este:”Servicii de calitate, profesionalism si exigenta!”