Despre noi - SERVICE AUTO ( Autorizat R.A.R )

Despre noi - SERVICE AUTO ( Autorizat R.A.R )

 

 

www.serviceautovitan.ro

Este domeniu al SC AUTO NETWORK INTERNATIONAL SRL , 

Societatea noastra este dedicata excelentei in servicii auto. 

Deviza noastra este :''Servicii de calitate, profesionalism si exigenta!'' 

Societatea are ca domeniu de activitate repararea autovehiculelor, mentenanta , diagnosticarea, testare auto pre-cumparare, cat si distributia de piese si accesorii auto . 

Societatea detinand puncte de lucru: Inclusiv in incinta Autovit.

  1. SERVICE AUTO (AUTORIZAT R.A.R) localizat central in targul VITAN 
  2. Furnizor de Piese Auto Originale si de Import

In domeniul vanzarii de piese si accesorii auto, societatea noastra colaboreaza cu cei mai importanti producatori si importatori de piese auto din tara .

Personalul din cadrul societatii noastre are un inalt grad de calificare, fiind capabil sa ofere clientilor toata asistenta necesara luarii unei decizii de cumparare AUTO cat si consiliaza clientul in vederea gasirii pieselor necesare fara a lasa loc de indoiala, utilizand documente, cataloage si programe de cautare si compatibilitate specializate.  Deplina calitate a serviciilor si pieselor oferite este garantata prin certificate de conformitate si garantie conform normelor in vigoare.

Montajul pieselor achizitionate poate fi asigurat de catre service-ul auto (Autorizat RAR) al societatii noastre, cu aceasta ocazie clientul beneficiind de preturi promotionale la manopera.

Service-ul auto (Autorizat RAR) al societatii noastre ofera servicii de inalta calitate datorita nivelului ridicat de competenta, calificare si experienta al personalului. De asemenea service-ul este echipat cu cele mai moderne utilaje, scule, dispozitive si echipamente, utilizate in mod profesionist de personalul societatii, lucrarile beneficiind de garantie.