Schimb bieleta directie

 

 

 

 Asigurăm servicii de schimb bieletă de direcţie cu ajutorul unei echipe cu o vastă experienţă în domeniu. O maşină are două bilete de direcţie, câte una pentru fiecare roată. Rolul piesei este de a transmite mişcare din caseta de direcţie către elementele care direcţionează roţile. Componenta este o bară din metal care are la capăt un element oscilant.

Sunt mai multe semne pe care maşina ţi le trimite atunci când trebuie să schimbi bieleta de direcţie. Dacă vezi că apar semne de uzură pe articulaţia sferică a capătului bieletei de direcţie este foarte posibil să fie necesar să înlocuieşti bieleta. Aceeaşi recomandare se aplică şi în cazul în care vezi că apar deformări ale bieletei. Fiecare piesă pe care o instalezi pe maşină este foarte importantă iar bună sa funcţionare în parametrii optimi depinde în primul rând de înlocuirea corectă a componentelor uzate şi de cumpărarea unor componente de cea mai bună calitate.

De asemenea, fiecare şofer ar trebui să înţeleagă faptul că piesele cu preţuri foarte mici ascund de cele mai multe ori materiale de slabă calitate şi o viaţă mai scurtă a piesei, ceea ce în unele condiţii poate pune viaţa în pericol.

Dacă zgomotul ciudat şi faptul că anvelopele se deformează reprezintă un aspect pe care consideri că nu trebuie să îl iei în calcul şi care este foarte uşor de combătut prin creşterea volumului radio, pierderea preciziei este foarte gravă. Poţi pierde foarte uşor controlul volanului în curbe la viteze mari dacă nu ai un sistem de direcţie bun. Siguranţa primează şi de aceea, schimbarea bieletei de direcţie ar trebui să fie pe lista de priorităţi a tuturor conducătorilor auto în momentul în care vrei să te asiguri că te deplasezi în cele mai bune condiţii de siguranţă posibile şi că nu pui în pericol ceilalţi participanţi la trafic.Galerie 1

Galerie 2