Schimb brat suspensie (bascula)

 

Braţul suspensiei este cel responsabil pentru confortul şi direcţia precise a maşinii tale. Braţele lucrează alături de arcuri pentru cele mai bune rezultate. Arcurile sunt cele care o treabă foarte bună atunci când vorbim despre amortizarea impulsurilor trimise roţii de la caroserie însă nu sunt suficient de pricepute încât să poată sta singure la un loc aşa că vor avea nevoie de ceva care să le ajute şi aici intră în joc braţul suspensiei.

Braţele sunt cele care ţin arcul şi care îl fixează pe maşină. Braţele pivotează şi lasă arcurile să se comprime pentru a îşi face treaba. Braţele au acelaşi rol pentru arc cum are punctul de sprijin în cazul unui levier. Braţele sunt cele care asigură eficienţa arcurilor şi inginerii au posibilitatea de a monta arcuri mai mici care vor îndeplini sarcinile necesare mai bine.

Este foarte important ca braţele să nu se mişte mai mult decât ar fi normal din construcţie. Toate jocurile care apar la nivelul braţelor îţi vor genera acel sentiment de maşină instabilă şi există deseori riscul ca maşina să vireze în momentul în care în mod normal ar trebui să meargă drept.

Atunci când braţele se deteriorează va scădea nivelul de confort resimţit în maşină.  De asemenea, pot să scadă şi performanţele de frânare ale maşinii. Datorită faptului că bucșele de pe braţul de control au legătură cu sistemul de frânare, în momentul în care braţul nu mai funcţionează corespunzător, este afectat sistemul de frânare al maşinii şi în cazul în care bucşele sunt uzate atunci sistemul de frânare poate să fie serios afectat şi maşină poate deveni instabilă sau chiar greu de condus.

Îţi recomandăm să nu îţi asumi toate aceste riscuri şi să apelezi la serviciile noastre de schimb braţ suspensie şi basculă ori de câte ori este necesar pentru ca maşina să aibă un comportament adecvat în trafic.Galerie 1

Galerie 2

Galerie 2 fara imagini.