Schimb butuc roata

 

Butucul este un  ansamblu pe care se va monta jantă. Rolul sau este acela de a găzdui rulmentul şi prezoanele. Cele mai multe modele de maşini noi au pe butuc şi senzorul ABS sau un senzor pentru turaţie roata care se montează în acest ansamblu. Rolul acestui butuc este foarte simplu şi scopul sau este să se mişte liberă prin intermediul rulmentului şi să se fixeze pe jantă cu ajutorul prezoanelor.

Butucul de la roată este unica parte a maşinii care ţine roata şi este foarte important să fii sigur că roţile sunt corect montate. În plus, în momentul în care se aude în butuc un huruit puternic care se va amplifica pe măsură ce măreşti viteza, înseamnă că rulmentul sau rulmenţii au cedat. Este foarte important ca rulmentul să fie schimbat rapid pentru că pot genera blocarea roţii aferente în mers, ceea ce va duce la accidente considerabile.

Având în vedere faptul că butucul este cel care menţine roată în contact cu solul şi care fac ca maşina să fie complet în contact cu spaţiul de rulare prin intermediul cauciucului este foarte important ca în momentul în care acesta se strică să fie înlocuit. Butucul de la roată stricat poate determina probleme cu alinierea corespunzătoare a roţilor în mers, poate duce la deteriorarea cauciucurilor şi poate chiar să genereze pierderea roţilor în timpul mersului ceea ce va face că accidentele grave să fie posibile în orice moment.

Echipa noastră de specialişti te aşteaptă cu servicii de înlocuire butuc roti la cele mai avantajoase preţuri astfel încât să te asiguri că te deplasezi în condiţii de maximă siguranţă în fiecare moment. Costurile pentru schimbarea butucului de roată depind de tipul de roţi şi de brandul maşinii pe care îl deţii. Schimbarea butucului la timp te va scuti şi de alte probleme costisitoare ulterior.Galerie 1

Galerie 2

Galerie 2 fara imagini.