Schimb garnituri

 

Vă oferim cele mai bune servicii de schimb garnituri la preţuri avantajoase. Echipa noastră de specialişti este mereu gata să schimbe toate piesele defecte astfel încât să poţi evita accidentele şi defecţiunile costisitoare ale maşinii.

Garnitură de chiulasă are rolul de a proteja şi de a asigura procesul de combustie pentru ca lichidul de răcire şi uleiul să nu intre în contact. Această garnitură trebuie să creeze un spaţiu perfect etanş între chiulasă şi blocul motor. Atunci când garnitura se strică motorul se supraîncălzeşte pentru că lichidul de răcire se scurge, iar acest lucru poate genera dilatarea altor componente metalice ale maşinii. Scăderea nivelului uleiului de lichidului de răcire este un alt simptom popular. Lichidul de răcire scade mai mult decât de obicei, ceea ce va genera o răcire incorectă a motorului.

Atunci când garnitură de chiulasă nu mai funcţionează există riscul că motorul să înceapă să dea rateuri. Un alt simptom al unei defecţiuni a garniturii de chiulasă este fumul excesiv care iese din toba de eşapament. În cazul în care lichidul de răcire se scurge, fumul format după acest proces este vizibil în toba de eşapament. Acest lucru se întâmplă în momentul în care problema nu este corespunzător rezolvată şi nu se iau măsuri din timp.

În cazul în care uleiul de motor începe să aibă o culoare lăptoasă, este un semn că lichidul de răcire ajunge în camera de ardere şi există riscul de a ajunge şi în ulei. În timp uleiul se combină cu lichidul de răcire şi îşi modifică proprietăţile. Alte semne care îţi arată că ai o garnitură de chiulasă defectă este uleiul în lichidul de răcire, ridicarea volumului în vasul de expansiune şi modificările compresiei din cilindri sau prezenţa apei în baia de ulei.

Atunci când apar aceste simptome cumulate sau izolate, este important să schimbi garnitură de chiulasă într-un service specializat.

Galerie 1

Galerie 2

Galerie 2 fara imagini.