Schimb kit transmisie curea role

 

 

 

Pentru că maşina să funcţioneze ai nevoie nu doar de un motor care să funcţioneze corespunzător, ci şi de o transmisie bună. Accesoriile care sunt ataşate de motor nu sunt în niciun caz opţionale. Spre exemplu, ai nevoie de alternator care trebuie să furnizeze curentul electric necesar pentru a opera un motor, ai nevoie de radio şi de sistemul de încălzire şi de aer condiţionat, precum şi de multe altele. Servodirecţia te ajuta să manevrezi foarte uşor maşina. Puterea pentru toate provine de la motor, cu ajutorul curelei de accesorii. Majoritatea maşinilor au în prezent o curea de transmisie. În trecut se foloseau două sau chiar trei astfel de curele.

Atunci când această curea se rupe poţi vedea cum experienţa ta la volan se va modifica dramatic. Fără cureaua aceasta servodirecţia nu funcţionează, aerul condiţionat nu mai merge şi alternatorul nu mai poate porni. În momentul în care alternatorul nu funcţionează, vei merge doar pe baterie până când motorul o va consuma integral, moment în care maşina se va opri. Chiar dacă o astfel de curea ţine mult timp, sunt unele semne de îmbătrânire şi de uzură asupra cărora este recomandat să fii atent, dacă nu vrei să nu mai poţi conduce maşina sau şi mai rău, să rămâi în până undeva la marginea drumului. Scârţâitul sub capotă este unul din semnele care îţi transmit că ai o curea de transmisie întinsă.

Alte probleme sunt scârţâiturile sub capotă, zgomotul produs de curea, crăpăturile care apar pe curea, crestăturile, tăieturile şi rupturile, canelurile lipsă de pe suprafaţa interioară a curelei, faptul că servodirecţia nu merge şi becul bateriei care stă aprins atunci când maşina merge. Indiferent pe care dintre aceste semne le ai, noi te aşteptăm în service pentru a înlocui cureaua de transmisie şi rola întinzătoare, astfel încât maşina ta să funcţioneze corespunzător din nou şi să nu ai surprize neplăcute.Galerie 1

Galerie 2

Galerie 2 fara imagini.