Schimb pompa ambreiaj

 

Pompă de ambreiaj reprezintă o componentă foarte importantă a sistemului de ambreiaj pentru că pompează lichidul de frână spre un cilindru care are rolul de a acţiona rulmentul de presiune. Pompa este prezentă în cazul sistemelor de ambreiaj hidraulice şi rolul sau este de a aerisi circuitul de frânare.

Un sistem de ambreiaj hidraulic este foarte performant şi oferă un condus mai eficient decât cel pe cablu. Punctul de plecare al unui sistem hidraulic este scurt şi ambreiajul va fi simţit mult mai bine de către şofer. În general, pompele sunt mult mai ieftine decât cablurile de ambreiaj care sunt necesare pentru sistemele de ambreiaj prin cablu.

Atunci când pedala de ambreiaj nu mai stă în poziţie normală şi prezintă modificări inclusiv în ceea ce priveşte nevoia de a apăsa pedala şi descoperi că trebuie să apeşi mai tare pentru că pedala să acţioneze şi că ea rămâne rigidă, dar şi atunci când pedala se apasă extrem de uşor şi este mereu moale, va fi nevoie să nu amâni vizită la service. Un simptom pentru un ambreiaj defect este blocarea pedalei. În cazul în care se blochează pedala, pârghia care este conectată la placă ce menţine o presiune optimă este uzată şi pompa nu mai funcţionează. Pompă de presiune a ambreiajului este foarte importantă şi este necesar să o înlocuieşti la timp atunci când apar probleme, pentru a conduce tot timpul în condiţii maxime de confort şi siguranţă, dar şi pentru a evita situaţiile în care rămâi în pană pe marginea drumului. De asemenea, conducerea prelungită cu o pompă de presiune defectă poate determina ulterior reparaţii costisitoare. Te aşteptăm la noi în service pentru repararea şi înlocuirea pompei de presiune, la cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă şi cu ajutorul unei echipe de specialişti.Galerie 1

Galerie 2