Schimb rulment roata

 

Rulmentul roţilor este un element extrem de important şi fără el roata de la maşină nu ar putea să se învârtă. Acest rulment trebuie să facă faţă unor sarcini extrem de mari şi prin urmare este realizat din materiale de înaltă calitate şi foarte rezistente la uzură. Cu toate acestea, periodic, după mulţi kilometri sau în urma accidentelor, rulmentul poate să eşueze. Este necesar să îl schimbi rapid altfel rişti să provoci un accident foarte grav.

Rulmentul este o parte extrem de importantă a butucului şi atunci când se strică necesită înlocuire rapidă.

În momentul în care rulmentul se strică este posibil să auzi un zgomot specific în timpul mişcării roţii. De asemenea poţi simţi vibraţii atunci când rulmentul este uzat deja. Acest lucru apare atunci când elementele sferice din rulment s-au pierdut. În momentul în care maşina începe să tragă dreapta sau stânga este un alt semn că a venit momentul să schimbi rulmentul. Este posibil că rulmentul defect să nu funcţioneze normal, caz în care maşina îşi pierde direcţia corectă.

La viteze de peste 100 km rulmenţii stricaţi sunt foarte periculoşi. Rulmentul are rolul de a menţine roata funcţională şi de a determina rotirea eu. Dacă se rupe atunci se poate bloca în orice moment ceea ce va duce la o frânare bruscă, la pierderea direcţiei şi la accidente considerabile. La 100 km la oră cel mai bun lucru este să reuşeşti să te opreşti sau să te răstorni, însă gândeşte-te că pot ajunge în ceilalţi participanţi la trafic, iar accidentul va fi cu siguranţă unul cu consecinţe devastatoare. Rulmentul este foarte periculos şi este necesar să îl schimbi la timp, iar noi te aşteptăm în service cu cele mai bune astfel de servicii. Atunci când rulmentul a început să dea semne de deteriorare este necesar să conduci cu viteză mică până în momentul în care îl schimbi.Galerie 1

Galerie 2

Galerie 2 fara imagini.