Schimb suport cutie viteze

 

Numeroase autoturisme rulate generează potenţialilor cumpărători impresia de probleme cu transmisia manuală. De fapt, chiar şi persoanele care au maşini vechi şi care au trecut de 100.000 de km au  impresia că există unele probleme cu cutia manuală pentru că aceasta intră greu în viteze sau pentru că schimbătorul are joc. În astfel de cauze probabil că suportul cutiei de viteze are o problemă.

Suportul cutiei de viteze este o piesă în mişcare şi este special gândit pentru a funcţiona cu ajutorul bucşelor de cauciuc sau cu ajutorul unui pivot cu bilă. În cazul în care timoneria este pe cablu, în suport sunt incluse cabluri groase care sunt mereu unse. În concluzie sunt piese care pot ceda. Atunci când schimbarea vitezelor nu se mai face la fel de precis sau când unele viteze încep să agaţe, este un semn al faptului că suportul cutiei de viteze s-a stricat. Acelaşi lucru se întâmplă şi în momentul în care mişcăm schimbătorul şi acesta are un joc foarte mare. În momentul în care schimbătorul începe să intre greu în viteză acest lucru poate să însemne şi faptul că în cutie nu mai este vaselină şi că forţa de frecare este foarte mare.

De asemenea, în momentul în care suportul cutiei de viteze începe să piară lichid acesta este un alt semn important care ar trebui să îţi indice că este momentul să îl schimbi sau să îl repari. Conducerea cu o cutie de viteze fără suficient ulei va determină în timp deteriorarea întregii cutii.

Dacă nu ştii exact ce anume s-a stricat la cutia ta viteze şi care sunt cauzele pentru care aceasta nu mai funcţionează corect, te aşteptăm în service pentru o evaluare. Dacă este necesară înlocuirea suportului cutiei de viteze, echipa noastră de specialişti are experienţa necesară pentru a face totul rapid şi foarte corect, astfel încât tu să te poţi bucura din nou de o experienţă bună la volan.Galerie 1

Galerie 2

Galerie 2 fara imagini.