Schimb Tobe Esapament

Asigurati-va ca sistemul de evacuare functioneaza eficient, efectuand o verificare la Service Auto Vitan!

Sistemul de esapament reduce viteza si temperatura gazelor provenite din motor. Sistemul de evacuare are doua roluri:

  • reduce nivelul de zgomot al vehiculului 
  • limiteaza emisiile poluante

Sistemul de esapament se uzeaza prematur in cazul in care automobilul este utilizat pentru calatorii foarte scurte, frecvente, cu o distanta mai mica de 5 kilometri. Socurile termice provocate de succesiunea de porniri si opriri ale motorului, trepidatiile, expunerea la intemperii – toate acestea duc la uzura si in cele din urma la defectiuni ale sistemului de evacuare. Tocmai din aceste motive, trebuie efectuat Schimb Tobe Esapament la fiecare 80.000 de kilometri.

 Pentru a pastra nivelul de zgomot la un nivel optim si pentru a nu creste nivelul de noxe emise este intotdeauna recomandat sa utilizezi piese auto de origine. Sistemul de evacuare este mult mai complicat decat pare la o prima vedere, in componenta acestuia intrand un set de tevi si amortizoare acordate cu deosebita atentie, asemeni unui instrument muzical.

La Service Auto Vitan poti opta pentru: Schimb Tobe Esapament, Schimb Tobe esapament, Catalizator, Sonde Lambda. In functie de necesitatile automobilului tau, vino la noi pentru servicii de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi.Galerie 1

Galerie 2