Service auto reparatii Porsche

 Service auto reparatii Porsche

Service Porsche

Ați cumpărat de curând o mașină marca Porsche? În această situație, aveți nevoie de un service auto experimentat care să se ocupe de verificări periodice, de reparații și întreținere.

Service Auto Vitan persoane și firmelor interesate servicii de tip  service Porsche București  . Deținem utilaje de ultimă generație, sisteme moderne și eficiente de diagnosticare auto, nu doar pentru mașini marca Porsche. Nu puteți recomanda inclusiv persoane care sunt proprietari de mașini BMW, Renault sau Ford și Opel.

Tehnicienii și mecanicii din firma noastră sunt profesioniști cu multă experiență. 

Categorii de servicii Porsche

Reparații motoare

Oferim servicii motoare pentru toate activitățile de reparații de mașini Porsche, în condiții foarte avantajoase și prețuri mai bune decât reprezentanțele oficiale.

Serviciile Porsche Cayenne  furnizate către Service Auto Vitan sunt foarte calitative, rapide și nu sunt foarte costisitoare. Același lucru îl putem spune și despre serviciile Porsche Panamera

Un alt mare avantaj pe care service-ul nostru vi-l pune la dispoziție, este acela de a vă oferi doar piese auto originale pentru mașina dumneavoastră. Este cea mai sigură investiție pe termen lung care vă va feri în mod sigur de defecțiuni suplimentare, importante.

Revizie auto

Service Auto Vitan are incluse în ofertă și servicii de revizie auto. La noi puteți realiza reviziile periodice pentru mașină sau chiar și revizii la cerere, atunci când situația o impune. Dacă trebuie să cumpărați mecanic sau mașină nouă marca Porsche, vă recomandăm să solicitați părerea noștri înainte de a decide dacă veți cumpăra sau nu. Ei sunt cei mai în măsură să vă evalueze în mod corect mașină și să vă spună dacă merită investiția.

De asemenea, dacă depistați zgomote ciudate la motor sau în alte părți ale mașinii, nu amânați mult timp și veniți din timp, tot la specialiști noștri. Orice defecțiune depistată la timp nu înseamnă numai economie de bani și de timp. Uneori, poate să însemne chiar și siguranța la volan, suplimentară, pentru dumneavoastră și pentru ceilalți pasageri care vor călători în aceeași mașină.

O revizie auto la noi implică foarte multe operațiuni. În primul rând, este vorba despre schimburi de filtru de aer, filtru de ulei, polen sau schimb de filtru de benzină sau motorină. De asemenea, despre schimbul de ulei motor, ulei cutie de viteze și ulei servodirecție. În timpul unei revizii auto nu mai verificam și schimbăm și lichidul de frână, lichidul de răcire, plăcuțele de frână, saboții, martorii luminoși de la bord, semnalele luminoase, capacitatea de răcire a sistemului de aerconținere.

De asemenea, punem la dispoziția acumlor noștri și servicii de inspecție exterior mașină pentru identificarea petelor de rugină, servicii de verificare și inspectare motor, verificarea geometriei roților și a unghiului de fugă, verificarea capacităților de frânare, etc. curelei de accesorii, a curelei de distribuție și a rolului întinzătoare (dacă va fi cazul!), etc.

Toate operațiunile  Porsche Cayenne Service  și  Porsche Panamera Service  vor fi efectuate cu mare atenție și profesionalism. Cunoaștem bine importanța calităților de servicii de reparații auto, mai ales foarte multe dintre cele foarte moderne și scumpe de mașini străine.

Alte tipuri de servicii reparații auto

În cadru Service-ului Auto Vitan se realizează o mulțime de servicii de reparații auto moderne. Este vorba despre servicii de schimb ambreiaj, schimb distribuție, schimb elemente AC, schimb elemente angrenare roată, schimb elemente aprindere scânteie, articulație, elemente cutie viteze, schimb elemente direcție, schimb elemente frânare, răcire motor, elemente rulare, eșapament, stabilizatoare, suspensie , uleiuri etc.

De asemenea, în cadrul acestui serviciu, mai puteți beneficia și de servicii profesionale de testare auto.

IMPORTANT!! Deoarece suntem atenți la calitatea serviciilor furnizate pentru cumpărături noștri, vă aducem la cunoștință, cu această ocazie, fapt că societatea noastră colaborează în fața celor mai importanți producători și importatori de piese auto Porsche din țară.

Deoarece suntem un service autorizat RAR, puteți apela la noi cu toată încrederea, atunci veți avea nevoie de cineva care să vă repare mașina să vă faceți sau să revizuiți complet.

Pentru toate serviciile furnizate de noi, veți primi garanție, factură și bon fiscal, de asemenea.

Pentru mai multe detalii, vă invităm direct la sediul nostru pentru a nu cunoaște mai bine. În felul acesta nu puteți pune toate întrebările, față în față și puteți vizita atelierele de lucru și utilajele pe care le folosim, de asemenea. Este una dintre cele mai bune modalități de a începe o colaborare pe termen lung cu firma noastră.

Nu așteptați până când mașina dumneavoastră se va defecta! Atunci veți fi constrâns de timp, mai mult ca sigur. Solicitați din timp informații și alegeți un loc unde să vă reparați mașina, când va fi necesar acest lucru. Solicitați recomandări despre noi, citiți recenzii de pe site-ul firmei și decideți dumneavoastră care vă îngrijesc, aceasta mai bună soluție pentru rezolvarea problemelor auto.

Oferte de preț să poată cere în mod direct la telefon sau prin mesaj și transmis la adresa de e-mail postată pe site. Bineînțeles, nevoie de programare service Porsche înainte de a veni în service cu mașina dumneavoastră. Nu va dura mult. Încercăm să fim cât mai operativi și să nu vă facem să așteptăm mult timp, deoarece suntem convinși că avem nevoie de mașină zilnică.

Toate categoriile de servicii prezentate aici nu le punem la dispoziție și persoanele care se îngrijesc de alte produse de mașini noi sau second-hand. Este vorba despre mașini marca BMW, Opel, Renault, Ford, etc. Sunt foarte experimentați, foarte politici și prietenoși cu clienții. În mod cert va fi o experiență plăcută și vă veți întoarce imediat la noi.Galerie 1

 

 

Reparatii Porsche

Galerie 2

Galerie 2 fara imagini.